BY-BAR

Merken

leeftijdBY-BAR

De stijl van BY-BAR bestaan uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig waardoor alle items mooi zijn voor meer dan één seizoen. 

Barbara heeft, voor de oprichting van BY-BAR, gewerkt als inkoper voor verschillende merken. “Tijdens mijn reizen bezocht ik vaak kleine markten en nam ik regelmatig producten mee die erg in de smaak vielen bij vrienden en bekenden. Zo ben ik begonnen met de verkoop van accessoires en langzaam breidde ik de collectie verder uit met kleding. In BY-BAR kan ik mijn ondernemerschap, creativiteit en impulsiviteit goed combineren. Mijn reizen zijn mijn grootste inspiratiebron bij het ontwerpen van de collectie. Omgeving, cultuur en de ambachtelijke mogelijkheden zijn de ingrediënten voor de ontwikkeling van het assortiment. Ik hoop dan ook dat iedereen die iets van BY-BAR draagt net zoveel plezier beleeft ervan als dat ik heb gehad bij het ontwikkelen ervan.”

De productie van de BY-BAR collectie vindt voornamelijk plaats in Italië, Portugal en een klein gedeelte in India. Barbara bezoekt alle producenten meerdere keren per jaar. Het persoonlijke contact met hen is de succesfactor van BY-BAR. De producenten voelen zich erg betrokken bij BY-BAR en zijn net zo trots als wij als de nieuwe collectie weer in de winkels ligt. 

block
block
Min: €0 Max: €100
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »