over ons

Hallo

Als mama van 2 jongens, een grote liefde voor kinderen, een grote passie voor kinderkleding, creatieve geest...heb ik altiijd al met een droom geleefd om in een kinderwinkel te werken of nog groter er één te hebben. Ik deed en doe niets liever dan in magazines of op het net op zoek te gaan of gewoon te kijken naar nieuwe merken, kleuren, combinaties, winkeltjes.... Mijn topmomenten zijn daarbij de kleding van mijn zonen klaarhangen, shoppen of mee met een vriendin om haar te helpen kiezen.

Voorheen werkte ik met hart en ziel in het buitengewoon onderwijs waar ik in een superteam werkte met kleuters. Maar door verschillende omstandigheden kwam mijn kinderdroom sterk naar boven en door steun van mijn omgeving en het 'nu of nooit gevoel' heb ik het initiatief genomen om Odille&Octaaf op te starten. Als ik een dochter zou hebben zou ze Odille genoemd hebben en Octaaf is voor aan te tonen dat ik ook een grote aandacht heb voor de jongenskleding.

Na de mijn zoektocht naar een pand waarbij mijn keuze op de stad Lokeren viel voor de gezelligheid en mijn vroegere werkomgeving waardoor ik Lokeren al wat kende. De volgende stap was een keuze maken in de merken, contacten leggen, naar de beurs in Parijs en mijn collecties aankopen in de verschillende showrooms wat hetzelfde is als een kind in een grote snoepwinkel zetten! Dankzij de hulp van familie kon ik mijn moodboard (inrichting winkel) omzetten naar werkelijkheid.

Omdat ik me realiseer dat ik buiten een bakstenen winkel ook een webshop moet hebben, is dit ook in sterk opbouwende fase. Ik hoop op de website/webshop een goed beeld neer te zetten en je gemakkelijk de keuze te helpen maken in wat je wilt voor je kind.

Groetjes

Vanessa

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »