Verzenden & retourneren

Kosten

Belgïe: 5 euro via Bpost

Europa: 19 euro

Ruilen

U heeft het recht om uw aankoop te ruilen binnen de 14 dagen na de levering van het product.
Zou u om één of andere reden niet tevreden zijn met uw aankoop en die willen retourneren, biedt Odille & Octaaf u graag een terugbetaling of vervanging aan.

Voor het verstrijken van de termijn stuurt u ons een bericht via mail of schriftelijk.

Voor het verstrijken van de 14 dagen stuurt u (de verzendkosten zijn voor de koper) het artikel op of brengt u het naar de winkel Odille & Octaaf, Markt 51, 9160. Het spreekt van zelf dat de goederen in de originele staat (met etiket, ongedragen of gewassen, ...). Indien het product zich niet meer in die staat bevindt dan sturen we het terug naar u. Stuur het ook in daarvoor geschikte verpakking op.

Terugbetaling 


Wenst u het aankoopbedrag terug dan zullen we u het originele aankoopbedrag crediteren.

Vervanging

Indien u voor een vervanging kiest, zal Odille & Octaaf dit verrekenen met het reeds betaalde bedrag.
Verzendkosten voor het toesturen van dit vervangstuk zijn voor de koper.
Outlet of soldenartikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Voorradig

De artikelen die te koop worden aangeboden op deze webshop, verkoop ik ook in de (bakstenen) winkel Odille & Octaaf. Wij behouden ons het recht om, bij gelijktijdige interesse voor éénzelfde product, voorrang te geven aan de winkelklant.
Zou het artikel gelijktijdig aangekocht zijn door een online klant, dan bestellen wij, waar mogelijk, het artikel opnieuw bij de leverancier.
Indien dit niet mogelijk blijkt te zijn, nemen wij direct contact met u op.

Foutjes

Ik controleer elk artikel met de grootste zorg vooraleer ik het aan de klant bezorg. Als er toch een foutje zou zijn, gelieve mij dat binnen 3 dagen te laten weten. Telefonisch 0496/54.20.47 of per mail [email protected]. De verzendkosten betaal ik.

Overmacht

Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. Hieronder valt  transportvertragingen, stakingen, werkonderbrekingen,..

Klachten


Op alle overeenkomsten die ik, Odille & Octaaf, afsluit is enkel het Belgisch recht van toepassing.
Bij eventuele geschillen zijn enkel de Belgische rechtbanken bevoegd.

Mijn BTW nummer is BE0632 928 562

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »